Contact

Sophie Kuipers

Contact opnemen

Houd altijd uw puntenbrandkast en beveilig. De punten u op uw muur zet zullen slechts ooit uw verantwoordelijkheid zijn.

Zet uw materiaal in geen gaten of gaten die niet voldoende zouden kunnen worden verzegeld. Bovendien zet om het even wat niet die schade aan de muur of zelfs een onderbreking kan veroorzaken. Gelieve te zorgen ervoor dat uw muuronderstellen van een standaarddikte zijn die niet te dun om voor gemakkelijke verwijdering is toe te staan. Als u vragen of problemen hebt, gelieve te aarzelen niet om in aanraking te krijgen.

Dit is een beeld van de muur opzet dat wij op de muur van de woonkamer gebruikten, toen wij ons binnen bewogen. De steun was een beetje van een pijn in de ezel omdat de muur geen opzettende gaten had. Deze muur zet kwam niet met om het even welke instructies op zodat probeerden wij enkel alles wij konden vinden.

Ik ben altijd zeer open aan suggesties voor nieuwe onderstellen, zo voel vrij om me te contacteren! U kunt de foto's hieronder op het recht zien. Ik maakte de volgende onderstellen voor de Framboos Pi 3. Zij werden gemaakt door me gebruikend slechts de delen die ik online van Ebay heb gekocht, testte ik het nooit zelf, noch deed ik om het even welk onderzoek naar hen. Ik hoop u van hen houdt! Als u meer over zou willen kennen hoe te om uw eigen Framboos Pi te maken opzetten, zou ik houden van het te weten! Als u het onderstel van me wilt kopen, kunt u de Paypal-hieronder knoop gebruiken. Als u hierboven van de verbinding van Amazonië koopt, zal ik een klein percentage van de prijs krijgen, en enkele rust zal naar de Frambozenpi Stichting gaan (waar ik een klein aandeel heb). Ik zou uw advies over deze onderstellen willen kennen, me zo alstublieft laten weten wat u over hen denkt en als u denkt maakte ik om het even welke fouten in het bouwstijlproces. Ook, als u niet van de beelden houdt, laat me het weten.

Onze openingstijden