Wat is het beste van alle tv-muur mounts?

Sophie Kuipers

„Niets! Ik wilde enkel een muur bouwen die werkelijk gemakkelijk is te bouwen. Ik wil geen tijd doorbrengen doend details. Ik wil precies weten wat I-behoefte bouwen om een muur te bouwen.“

Ik houd van het ontwerp van de TV-muur opzet ik bouwde:

Ik besliste deze stijl van muur te gebruiken opzet voor de muur van de badkamers (dat is waar ik nu) leef omdat ik dacht het voor mijn dochter (een klein meisje) gemakkelijk zou zijn om het te bouwen. Ik ben vrij lang (5 ' 11“) zodat zou de hoogte van de muur hoger moeten zijn dan 5 '. Ik begon mijn muur met deze metingen. Ik verkoos verenigbaar deze metingen om te zijn, aangezien de muur die ik reeds wordt gebouwd heb gekozen: De muur is lange 4ft. Ik besliste de muur op een stichting te zetten: de muur gaat vanaf de bovenkant naar de grond, zodat kan ik de steun op bovenkant zetten. Ik ben 5 ' 8“ zodat zou het ongeveer hoge 2 ' moeten zijn, wat vrij veel een perfecte hoogte is. De muur ging op de basis van de stichting. De muur was ongeveer 16ft van de grond tot de bovenkant van de stichting, die een vrij fatsoenlijke lengte is. Ik moest ook een paar andere stukken snijden, die niet met de muur werden omvat: Men was voor de lijst, zodat ging het over de lijstrand; een andere was voor een plank die over de lijst gaat, zodat kon ik de plank bewegen. De lijst was vrij ongecompliceerd, gebruikte ik een lijst die reeds in de rug van het huis zodat was daar was geen behoefte om het te bouwen. De plank was zeer gemakkelijk te snijden, maar de lijst was een beetje van een pijn, omdat ik het moest maken aan de rechterkant van de lijst werken, die werkelijk hard is. Maar de lijst is enkel goed op de linkerzijde, zodat zijn wij gelukkig. Im Unterschied zu Oplaadbare Wandlamp ist es hierbei spürbar effektiver. De lijst is een duur beetje, maar ik veronderstel ik met dat kan leven. Ik hoop werkelijk u kerels van deze gids zult genieten. En te laten gelieve me weten of hebt u om het even welke vragen. De eerste video is een gids op hoe ik mijn TV-muur opzet opzet. Als u wilt weten meer over TV-muur opzet, zou u moeten lezen mijn artikel op hoe te om uw TV-muur op te zetten opzet. Ik zou ook willen erop wijzen dat deze gids in het Nederlands is. Als u niet vloeiend het Engels spreekt, gelieve te klikken „daarna“ of gebruiks „achter“ knoop in plaats daarvan. Und das unterscheidet diesen Artikel stark von Produkten wie beispielsweise Nagelstyliste Tafel. Deze gids wordt geschreven in het Engels. Zich gelieve ervan bewust te zijn dat ik niet de informatie kan waarborgen in dit artikel.